Utendørs

Vi samarbeider tett med arkitekter og byggherrer for å designe bygg og åpne rom til grønne omgivelser. Levende vegger kan gi miljømessige foredler i form av biologisk mangfold, termisk isolasjon, avkjøling og støydemping.  Dette øker trivselen i bomiljø. Og vil kunne skape enda bedre trivsel i arbeidsmiljø og offentlige rom.

Sempergreen® Rammepanel 200-60

Sempergreen® Rammepanel 200-60

Sempergreen® Rammepanel 200-60 egner seg som støyskjerm, hage gjerder eller rett og slett som frittstående vegg. Hvert panel dekker 1.20 m2, og inneholder planter med varierende blomstringstidspunkt. Panelet er enkle å montere og krever lite vedlikehold. Et kjedelig gjerde, forvandles til en grønn og blomstrende vegg.

Les mer

Sempergreen® Flexipanel 60-50

Sempergreen® Flexipanel 60-50

  Sempergreen® Flexipanel 60-50 er det mest flexible systemet på markedet. Panelene som måler 60 x 50 cm monteres enkelt på alle slags vegg og inneholder planter i god vekst, som vokser godt både i sol og skygge. Underlaget trenger heller ikke være helt slett, det er fult mulig å montere på litt ruglete underlag. Lav vekt og god design, sørger for enkel montering og lite vedlikehold. Enkel vei til levende vegg.

Les mer